MAKTABGACHA TALIM MUASSASALARI TARBIYALANUVCHILARINING HARAKAT MALAKALARINI RIVOJLANTIRISHDA HARAKATLI O’YINLARNI TAKOMILLASHTIRISH - Muhiddinovich, Gafurov Nodir (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Bu maqolada xalq o’yinlari yangi sog’lom avlodni shakllantirishda ham o’ta muhim o’rin tutgani ularni biz ko’z qorachig’idek asrashimiz, e’zozlashimiz va ulardan oqilona foydalanishimiz zarurligi o’yinlar orqali yoritib berilgan.