BOSHLANG‘ICH TA’LIM MATEMATIKA DARSLARIDA QADRIYATLAR ORQALI O‘QUVCHILARNI MA’NAVIY TARBIYALASH - Maxbuba Baxranovna , Raximqulova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Usbu maqolada matematika darslari jarayonida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini ma’naviy tarbiyalash yo‘llari, usullari shakllari hamda tahlillari batafsil bayon etilgan. Ta’lim jarayonida o‘qitishning tarixiylik, ilmiylik, ta’lim-tarbiyaning birligi va boshqa pirsplardan o‘rinli va izchil foydalanilgan.