TIBBIYOT X?DIML?RINING K?SBIY IDENTIFIKATSIYASINI O‘ZIGA XOS PSIX?L?GIK XUSUSIYATLARI - Nuraliyevich , Nurmatov Azizbek (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada tibbiy-k?sbiy f??liyat t?rkibiy qismini tashkil etuvchi, tibbiyot xodimlari t?m?nid?n k?sbiy f??liyat j?r?yonid? o‘zl?shtirilishini t?’minl?ydigan nazariy ma’lumotlar keltirilgan. Tibbiy soha k?sbiy f??liyatida bola tarbiyasi m?zmunining t?hlili yoritilgan.