INKLYUZIV TA'LIMGA TAYYORGARLIK ASPEKTLARI: PEDAGOGIK, PSIXOLOGIK, MOTIVATSION, INNOVATSION, INTEGRATIV VA BOSHQALAR - Toshmurodovna, Raximkulova Maftuna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Imkoniyati cheklangan bolalarni tarbiyalash masalasi bugungi kunda eng dolzarb masalalardan biriga aylanib bormoqda. Hozirgi kunda Respublikamizda alohida yordamga muhtoj bolalarning rivojlanish darajasi, imkoniyatlari, xususiyatlari va qobiliyatlariga ko‘ra maxsus yoki umumiy ta'lim tizimida ta'limni amalga oshirish maqsadida inklyuziv ta'lim tizimi amalga oshirilmoqda