BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARIDA KOMMUNIKATIVLIKNI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH KO‘NIKLAMALARI - Ibragimovna, Yadgarova Ozoda; qizi, Abduraxmonova Nilufar Hayitmurod (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarida kommunikativlikni rivojlantirish masalalari yoritib berilgan bo‘lib bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilalarida kommunikativ ko‘nikmalarni shakllantirishning ahamiyatli yo‘llari haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, o‘quvchilarda kommunikativlik ko‘nikmalarini shakllantirish va rivojlantirishga yordam beruvchi kommunikativ treninglardan namunalar keltirilgan.