YOSH GANDBOLCHILARNI SARALASHDA MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIGINING AHAMIYATI - Axmadovich, Hotamov Mumin; qizi, Ergasheva Madina Baxriddin (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada gandbol sport turiga yosh gandbolchilarni saralshda maxsus jismoniy tayyorgarlikning ahamiyatini baholovchi asosiy dastiriy testlar ishlab chiqilgan.