INKLYUZIV TA?LIM MAQSAD VA VAZIFALARINI AMALGA OSHIRISHDA RESURS O?QITUVCHINING O?RNI VA ROLI - qizi, Qung‘irova Gulmira Romazon; qizi, Jo?raboyeva Maftuna Sherqo?zi; o?g?li, Madatov Ilhom Yusup (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqola bugungi kunda eng dolzarb bo?lgan muammolardan biri ,ya?ni ijtimoiy himoyaga muhtoj bolalar bilan bog?liq muhim vazifalar va tizimdagi holat xususidagi masala haqidadir. Bunda imkoniyati cheklangan bolalarning rivojlanishida resurs o?qituvchining vazifalari va uning bolalar hayotida tutgan o?rni to?g‘risida.