AXBOROT-TA’LIM MUHITINING DIDAKTIK VOSITALARI ASOSIDA TALABALARNING AXBOROT KOMPETENSIYASINI SHAKILLANTIRISH - Asfandiyorovich, Fayziyev Mirzaali; qizi, Bahromova Yulduz Farxodjon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada talabalarning axborot kompetensiyasini shakillantirishning muhim masalalari ochib berilgan. Talabalarning axborotlardan fodalanish madaniyati hamda axborot-ta’lim muhitining didaktik vositalari haqida kengroq yoritilgan.