O’ZBEK VA INGIZ TILLARIDAGI FE’LLAR IZOHI - qizi, Yaxiyayeva Barno Xolnazar; Dilnoza, Maqsudova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ma’lumki , fe’l juda katta so’z turkumi hisoblanadi. Ushbu keltirilgan ma’lumotlar o’zbek va ingliz tillarida fe’llarning tuzilishi yasalishi va izohini o’z ichiga olgan. Hamda har ikkala tilning o’xshash va farqli tomonlari ham batafsil yoritib o’tilgan.