BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI MANTIQIY FIKRLASHGA O‘RGATISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Zaripova, Muslima (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini mantiqiy fikrlashga o‘rgatishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, mantiq ta’limining muhim jihatlari qayd etilgan.