BOLA SHAXSIDA AGRESSIV XULQ-ATVORNING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Burxonovna, Abduraxmonova Charos (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu makolada bola shaxsida agressiv xulq-atvorning vujudga kelishi, shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.