???????????????? ???????? ??????????? ?????? ? ?????????? ????? - ???????????, ??????? ?????? (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqola nolingvistik (texnik) universitetda chet tillarini o'qitishni individuallashtirish imkoniyatlarini tahlil qilishga bag'ishlangan. Talabalarning individual ehtiyojlari va qobiliyatlarini aniqlash va hisobga olish, ularni ijodiy rivojlantirish va amalga oshirish texnologiyalarini izlash zarurligi qayd etilgan. Chet tilini o'qitishni individuallashtirishning asosiy yo'nalishlari keltirilgan.