UMUMTA’LIM MUASSASALARIDA TARBIYA FANINI JORIY ETISH KONSEPSIYASI VA TAMOYILLARI - Azizova, Dilnoz (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada umumta’lim muassasalarida Tarbiya fanini joriy etish konsepsiyasi va tamoyillari yoritilgan. Shuningdek, Tarbiya faniga doir o‘quv-uslubiy majmualarning yangi avlodini ishlab chiqish prinsiplari va talablari qayd etilgan.