INKLYUZIV TA’LIMNI TASHKIL ETISHDA INKLYUZIV MADANIYATNINING AHAMIYATI - Jasur, Maxmudov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqola inklyuziv ta’limni tashkil etishda inklyuziv madaniyatnining ahamiyati mavzusida yozilgan bo‘lib, imkoniyati cheklangan bolalar bilan sog‘lom bolalar o‘rtasidagi munosabatlardagi to‘siqlar diskirminatsiya qilinishi muhimligi ko‘rsatib berilgan.