TA’LIM MAZMUNI SIFATI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING ENG MUHIM OMILLARI - Akramova, Nasiba Xamitovna; Ikromovna, Murodova Muqaddas (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada ta’lim mazmuni, sifati va samaradorligini oshirishning eng muhim omillari - har bir pedagog kadrning pedagogik mahoratini oshirish yo‘llari, pedagoglar kasbiy salohiyatining yuqori darajada bo‘lishi va uni ta'minlashdagi oliy ta'lim bilan hamkorlik yuzasidan dolzarb vazifalar bayon etilgan.