MILLIY QADRIYATLAR ASOSIDA BOSHLANG?ICH SINF O?QUVCHILARINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK KOMPETENSIYALARI VA AXLOQIY KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Hikmat, Rabbonaqulov; Bolibekovna, Sheraliyeva Mohichehra (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinf bolalarning ijtimoiy- psixologik kompitensiyalari va axloqiy ko‘nikmalarini rivojlantirish bo‘yicha ma’lumot va tavsiyalar keltirilgan bo‘lib,ushbu maqoladan ota-onalar,o`qituvchi,pedagoglar foydalanishi mumkin.