AKADEMIK LITSEYLARDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA O’QITISH TEXNOLOGIYALARI - Hasanovich, Jumaqulov G’olibjon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada akademik litseylarda ta’lim sifatini oshirishda o’qitish texnologiyalari ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu jarayonda foydalaniladigan strategiyalarning imkoniyatlari ochib berilgan.