BOSHLANG‘ICH SINFLARDA FANLARNI O‘ZARO BOG‘LAB O‘QITISHNING AHAMIYATI - Eshonqulovna, Hamdamova Nigora (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu muqolada fanlarni o‘zaro bog‘lab o‘qitish, ya’ni integratsion ta’limni yo‘lga qo‘yishning ayrim ta’lab va shartlarni yaratilgan bo‘lib, darslarda qo‘llash bo‘yicha takliflar bayon etiladi.