TA’LIM SAMARADORLIGIGA YANGICHA YONDOSHUVDA BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHISI MAHORATI - Xurshida, Achilova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim samaradorligiga yangicha yondoshgan holda, boshlang’ich sinf darslarini tashkil etishda boshlang’ich sinf o’qituvchisi mahorati yotirilgan.