OMON MUXTOR IJODIDA FOLKLOR AN’ANALARI - Jozilovich, Xo‘jamqulov Anvar (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek modern adabiyotining yirik namoyondalaridan biri bo‘lgan Omon Muxtorning “Xotin podshoh” romani misolida xalq og‘zaki ijodi an’analari xususida so‘z boradi.