MUSTAQIL TA’LIMNI BLENDED LEARNING TEXNOLOGIYASI ASOSIDA TASHKIL ETISH - Yusup o’g’li, Madatov Ilhom (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada oliy ta’lim muassasasi talabalari mustaqil ta’lim olish jarayoni, mazmuni, shakli, innovatsion shakillari hamda blended learning texnologiyasi haqida so’z yurutiladi. Bundan tashqari so’rovnoma va sinov tajriba ishalaridan namunalar keltirib blended learning texnologiyasi samarasi asoslangan