PEDAGOGNING INNOVATSION FAOLIYATI - Nazarova, Maksuda (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada pedagogning samarali faoliyati uning chuqur va rang-barang kasbiy bilimlari, bilim berish metodikasini egallanganligi, o‘z mehnatining psixologik asoslarini hisobga olishi haqida namunalar keltirilgan.