INKLYUZIV TA?LIMDA NOGIRON BOLALARNI O?QITISH VA TARBIYALASH MUAMMOLARI - Ergash qizi, G?iyosiddinova Feruzabonu; Ro?zmamat qizi, Pulatova Iroda (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Inklyuziv ta?lim hozirgi kunning dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi.Ushbu maqolamiz mazmuni shundan iboratki, jamiyatdagi nogironligi bo?lgan bolalar va sog?lom bolalarni tengligini ta?minlash orqali samaradorlikka erishish to?g?risida.