INKLYUZIV TA’LIMNI JORIY ETILISHI - Zoir qizi, Boliboyeva Zebuniso; Ahmad qizi, Teshayeva Marjona (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Inklyuziv ta’ilmni joriy etilishida “Bola huquqlari to’g’risidagi konvensiya”ning qabul qilinishi.Alohida yordamga muhtoj bolalarni umumta’lim maktablarida o’qitish uchun qulay shart-sharoitlarini yaratish. Inklyuziv ta’limning maqsad va vazifalari. Inklyuziv talim joriy etilgan barcha umumta’lim maktablarida alohida yordamga muhtoj va o’sirlarini nisbatan do’stona munosabat ruhini shakllantirish.