MAKTABGACHA TA'LIM TIZMIDA INKLYUZIV TA’LIM - Ilhom qizi, Xoliqova Azizaoy; Akmalovna, Madaminova Munisa (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda joriy qilinayotgan yangi ta’lim tizimi bo‘lmish inklyuziv ta’lim tizimining rivojlanishi va bu ta’lim tizimining maktabgacha ta’lim muassasalarida ham joriy etilishi haqida fikr yuritiladi. Inklyuziv ta’lim tizimini yanada rivojlantirish borasida qabul qilingan qarorlar va ularning amaldagi namunasi haqida so‘z boradi