MILLIY HARAKATLI O’YINLARNING BOLALAR TARBIYASIGA TA’SIRI - ????????????, ?????????? ?????? (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Milliy harakatli o’yinlar rolini muhimligi ular mavzusining mazmunini sinchiklab tahlil qilish va shunga muvofiq turli yoshdagi bolalar uchun tanlashni talab qiladi. Har qanday milliy o’yin xoh ijodiy didaktik musiqani bo’ishi bolalarning atrof –muhitini bilishda o’ziga xos vosita bo’lib hisoblanadi.