TENGLAMALARNI TAQRIBIY YECHISH - Otabek, Sag‘dullayev; Javohir, Shodmonov; Munavvar, Utayeva; Bahora, Imomova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Har bir mutaxassis, jumladan muhandis va iqtisodchi o‘zining ish faoliyatida, hususan inshoat qismlarining mustahkamligini, seysmik chidamliligini loyihalashda va hisoblashda, issiqlik va gaz ta’minoti masalarini hal qilishda murakkab tenglamalarning yechimini topish kerak bo‘ladi.