TARBIYA DARSLARIDA LOYIHAGA ASOSLANGAN TA’LIM TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH MASALALARI - Xasanovna, Umarova Nilufar (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida loyihaga asoslangan ta’lim texnologiyasidan foydalanishning ahamiyati bayon qilingan.