KO`ZI OJIZ VA ZAIF KO`RUVCHI SHAXSLAR PSIXOLOGIYASINING RIVOJLANISH QONUNIYATLARI - Umir qizi, Tohirova Mohigul (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada ko`zi ojiz va zaif ko`ruvchi shaxslar psixologiyasining rivojlanish qonuniyatlari nazariyasi qisqacha bayon qilinadi. Shuningdek, ularda ijtimoiylashuv jarayonlarining kechishi, ularning ta’lim olishdagi, ruhiy rivojlanishdagi murakkabliklarini yoritib berishga harakat qilamiz.