BIOLOGIYA FANINING BOSHQA FANLAR BILAN INTEGRATSIYASI - Abdurafikovna, Toshpulatova Guljahon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada biologiya fanining boshqa fanlar bilan integratsiyasi, fanlarning bir-biriga bog‘liqligi haqida ma’lumot berilgan.