BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA PEDAGOGIK MAHORATNI SHAKILLANTIRISHNING DOLZARB AHAMIYATI - Mamarasulovna, Yavkacheva Yulduzxon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy o‘qituvchining o‘zini-o‘zi rivojlantirishda kasbiy kompetentlikning ahamiyati va tutgan o‘rni ochib berilgan. Maqolada boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchilari o‘quvchilar bilan ishlash jarayonida pedagogik mahoratini ishlab chiqishi hamda ta’lim - tarbiya berishda pedagogik qobiliyatini rivojlantirishninh psihologik va pedagogik jihatlari tahlil qilingan.