ЎРТА АСРЛАРДА ТЕРМИЗНИНГ СИЁСИЙ ЖУҒРОФИЙ ҲОЛАТИ ҲАҚИДА - Zubayda, Yuldasheva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Мақолада Ўзбекистоннинг жанубида жойлашган Термизнинг сиѐсий – жўғрофий ва шаҳар ҳунармандчилик ҳаѐти ҳақида фикр ва мулоҳазалар баѐн этилган.