AMERIKADA INKLYUZIV TA‘LIM TIZIMI - Gulruxsor, Salimova; Mashhura, Saydivaliyeva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada AQSHning inklyuziv ta’limga doir olib borilgan ishlari va u ishlarning rivojlanishi haqida so’z bordi. AQSHda mahsus nogironlar uchun maktab sharoitlari va bunday bolalarning bir bilan bo’lgan muliqoti yaqqol ko’rsatib o’tilgan. O’qituvchilarning malakasi va ularning qanday ishlar olib borishlari mnga manzur bo’ldi.