INKLYUZIV TA’LIM VA UNING MOHIYATI - Zarrina, Abduxoliqova; Olim qizi, Ziyatova E’zoza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Inklyuziv ta'limda yuz berayotgan o'zgarishlar va bu ta'lim tizimini chuqurroq o'rganish .O'zbekistonda inklyuziv ta'lim tizimini yanada rivojlantirish .Bu ta'lim shakli hozirgi kunda eng samarali qulay ta’lim tizimi sifatida o’z faoliyatini olib bormoqda. Inklyuziv ta’limning yutuqlari kundan kunga ortib bormoqda.