BOSHLANG’ICH TA’LIMDA INTERAKTIV METODLARNI QO’LLASH - Normamatovna, Berdimuradova Mukaddas (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqola umumta’lim maktablarida o’quvchilarni mustaqil fikrlashga hamda yozma va og‘zaki savodxonligini oshirishga qaratilgan interaktiv metodlar haqida. O‘qituvchilar foydalanishi mumkin bo‘lgan va foydalanib kelinayotgan metodlar keltirilgan. Interaktiv metodlar o’quvchi va o’qituvchining birgalikdagi faoliyati bo’lib,asosan o’quvchilarni fikrlashga undaydi.Kerakli xulosalarga kelishni,ular o’zini tahlil qilishni va amaliyotda qo’llashni o’rgata- di.