UZLUKSIZ TA’LIMDA MILLIY QADRIYATLARNING ETNOPEDAGOGIK ASOSLARI - Xasanovich, Tagayev Ganisher (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada uzluksiz ta’lim tizimi jarayonida milliy qadriyatlardan foydalanishning etnopedagogik asoslari atroflicha tahlil etilgan. Shu bilan bir qatorda, milliy qadriyatlar shaxsning ijtimoiy taraqqiyotida nechog‘lik zarurligi, milliy qadriyatlarning rivojlanish negizlari, ta’lim-tarbiya jarayonida yosh avlodda hayotiy ko‘nikmalarni shakllantirib borishda xalqimizning milliy qadriyat va an’analaridan unumli foydalanish kabi masalalar ham maqolada o‘z aksini topgan.