MIGRATSIYA ASOSIDAGI XALQARO PUL O'TKAZMALARI TIZIMLARI VA ULARNING MAMLAKATLAR IQTISODIYOTIGA TA`SIRI - Maxmudov, S.A.; Xaitov, O.N.; Umirzoqova, Sh.A.; Ulashev, F.M. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada mualliflar migratsiya asosidagi xalqaro pul o?tkazmalarining mamlakat iqtisodiga ta`sirini yoritish bilan bir qatorda, pul o?tkazmalari turlari va migratsion munosabatlarga ham qisqacha to?xtalib o?tishgan. Maqolada mavzuga oid mualliflar fikri ravon qilib tushuntirib o?tilgan.