UMUMTA?LIM MAKTABLARI O‘QUVCHILARINI KASBGA YO‘NALTIRIB O?QITISHDA MAKTAB, OILA VA MAHALLANING ROLI. - Mamatilayevich, Xudoyberdiyev Shodiyor (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablari o?quvchilarini aniq bir kasb egasi bo?lishida umumta’lim maktablari davridan kasbga o?qitishda maktab, oila va mahhalani o?rni nazarda tutilgan.