TABIIY VA IQTISODIY FANLAR INTEGRATSIYASI - Yunusova, N.A.; Ibodullayeva, D.M. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada milliy o‘quv dasturi, tabiiy va iqtisodiy fanlar integratsiyasi, tabiiy fanlarning ahamiyati, fanlarning o‘quv dasturlari haqida ma’lumotlar berilgan.