BIOLOGIYA DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Tahmina, Zaynizoda (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada interfaol metodlarning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati va ularning turlari: “Qiyosiy diktant”, “Sxema”, “Biologik mashq”lar haqida ma’lumot berilgan.