GEOGRAFIYA DARSLARIDA KVEST TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASHNING AFZALLIKLARI - Samyayev, A.Q.; Qodirov, J.A. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada xalq ta’limidagi islohatlar, interfaol metodlar, Kvest texnologiyasi, texnologiyaning darslarda qo ‘llashning afzalliklari haqida ma’lumotlar keltirilgan.