O‘ZBEK TILIDA KELISHIKLAR KATEGORIYASINI O‘QITISHDA GRAFIK ORGANAYZERLARDAN FOYDALANISH - Zarnigor, Xujabekova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada kelishik kategoriyasini o‘qitishda grafik organayzerlardan, interfaol metodlardan foydalanish, ularning samarasi kabilar haqida fikr yuritiladi.