BIOLOGIYA DARSLARI SAMARADORLIGINI TA’MINLASHDA O‘QITISH SHAKLLARINING AHAMIYATI - To‘lkunovna, Xashimova Xadiqaxon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida biologiya fanini o‘qitish shakllarining samarali usullari bayon qilingan. Unda o‘qitishning asosiy shakllaridan foydalanish orqali biologiya darslari samaradorligini ta’minlash yo‘llari keltirilgan.