AMIR TEMUR O‘GITLARINING TA’LIM-TARBIYADA TUTGAN O‘RNI - Xolboyevna, Shodiyeva Jamila (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ta’lim- tarbiyasida A.Temurning o‘gitlarini muhim tarbiya vositasi sifatida o‘rganish va u tomonidan yaratilgan adabiyotlar bilan tanishish, darslarda targ‘ib qilish bo‘yicha ma’lumotlar berilgan.