O‘QUVCHILARDA IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY MODELLARI - Baxodirovna, Zokirova Sabohat (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida o‘qituvchilarni har tomonlama yetuk shaxs qilib tarbiyalashda, o‘quvchilarda ijodkorlikni rivojlantirishga qaratilgan muhitni shakllantirishda zamonaviy modellarning o‘rni ijtimoiy zarurat mahsuli sifatida bugungi kunda ta’lim sohasida muhim ahamiyat kasb etayotgani haqida ma’lumot beriladi.