TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA DIDAKTIK O‘YINLARNING AHAMIYATI - Tavmuradovna, Berdiyeva Nargiza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada ta’limning sifat va samaradorligini oshirishda didaktik o‘yinlarning ahamiyati, bolani fanga qiziqtirishning asosiy vositalari, didaktik o‘yinlarning turlari va ularni qo‘llash usullari haqida ma’lumotlar berilgan.