MAQOLLAR ORQALI O‘QUVCHILARDA HAYOTIY KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH - Tursunqulovna, Eshmurodova Mexriniso (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini tarbiyalashda maqollar va ulardan foydalanish jarayoni haqida fikr yuritilgan.