IQTIDORLI BOLALAR BILAN ISHLASH TEXNOLOGIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH - Xosilbekovna, Maxmudova Marguba (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada iqtidorli bolalarni aniqlash, ular bilan ishlash va o‘quvchilar iqtidorini oshirish yo‘llarini ilmiy jihatdan asoslashga harakat qildik.