FANLARARO O‘QITISH UYG‘UNLIGINI TA’MINLASH VOSITASIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING METODIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH TAMOYILLARI VA PEDAGOGIK SHART-SHAROTLARI - Rashidova Dildora Mansur qizi (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2026)
Maqolada fanlararo o‘qitish uyg‘unligi asosida bo‘lajak o‘qituvchilarning metodik kompetensiyasini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Unda fanlararo integratsiyaning metodik kompetensiyani shakllantirishdagi o‘rni, shuningdek, ushbu jarayonni samarali tashkil etish tamoyillari va zarur pedagogik shart-sharoitlar qisqacha tahlil qilingan.