OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TALABALAR BILIM VA KOMPETENSIYALARINI BAHOLASH TEXNOLOGIYASINI TAKOMILLASHTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Madatov Ilhom Yusup o‘g‘li; Mardonova Elmira Shuxrat qizi (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2026)
Ushbu maqolada talabalarning bilim va kompetensiyalarini baholash tizimidagi texnologiyalarining mavjud holatni afzalliklarini ilmiy tahlil qilish, asoslash zamonaviy hamda baholash takomillashtirish yo‘nalishlarini belgilash zarurligi e’tirof etilgan.